Je bekijkt nu Veiligheidsschakelaarsysteem met IO-Link

Veiligheidsschakelaarsysteem met IO-Link

Het nieuwe veiligheidsschakelaarsysteem van Phoenix Contact bestaat uit een aanrakingsvrije, gecodeerde veiligheidsschakelaar PSRswitch en het veiligheidsrelais PSRmini met IO-Link.

De elektronische veiligheidsschakelaar wordt voor de veilige positie- en beveiligingsdeurbewaking in machines en productie-installaties gebruikt. De schakelaar met M12-aansluittechniek overtuigt door zijn compacte bouwvorm en kan bijzonder flexibel op deuren en afdekkingen worden gemonteerd. Vanwege de geïntegreerde RFID-technologie biedt de schakelaar maximale bescherming tegen manipulatie voor een hoog veiligheidsniveau. De veiligheidsschakelaars zijn configureerbaar voor stand-alone-toepassing of voor logische serieschakeling volgens EN ISO 14119 tot PL e.

In combinatie met het nieuwe relais PSRmini PSR-MC42 kan belangrijke statusinformatie via IO-Link aan de besturing worden doorgegeven. De machine-eigenaar krijgt zodoende een economische totaaloplossing met nieuwe diagnosemogelijkheden voor de intelligente fabriek.

Bezoek de website voor Phoenix Contact voor meer informatie.