Je bekijkt nu WAGO Energiedatamanagement: Meer efficiëntie door interoperabiliteit en transparantie

WAGO Energiedatamanagement: Meer efficiëntie door interoperabiliteit en transparantie

Datatransparantie, systeemopenheid en gebruiksvriendelijke visualisatie – dit zijn de kenmerken die de WAGO Energy Data Management-oplossing onderscheiden. Met OPC UA, eenvoudige MID-energiemeterintegratie en duidelijke dashboards in HTML5, biedt het nu een nog uitgebreidere oplossing om aan de slag te gaan met of je energiebeheer uit te breiden.

Veel verschillende verbindingsopties
Volgens ISO 50001 vereist de weg naar een geïntegreerd energiebeheerplan een transparant en open-interface datamanagementsysteem. Dit is precies wat de WAGO Energy Data Management-software in alle bedrijfstakken mogelijk maakt – van fabricage tot gebouwentechniek en procesindustrie, omdat deze applicatie een breed scala aan bussystemen en communicatieprotocollen ondersteunt, waardoor een grote verscheidenheid aan lokaal geregistreerde gegevens mogelijk is. worden benaderd. De belangrijkste focus ligt hier op de in de branche bewezen standaard voor gegevensuitwisseling “Open Platform Communications Unified Architecture” (OPC UA).
Bijkomend voordeel: in factureringsrelevante toepassingen met MID-gestandaardiseerde energiemeters – zoals de 879-serie van WAGO – kunnen gegevens parallel aan de analyse worden geregistreerd en via Modbus® worden geëxporteerd – zonder extra hardware.

De voordelen voor u:

• Uitgebreide connectiviteitsopties en hoge interoperabiliteit tussen energiemeters en -systemen (bijv. Via OPC UA)
• In factureringsrelevante applicaties met MID-meters kunnen gegevens parallel aan analyse worden geregistreerd zonder extra hardware
• Duidelijke, web-gevisualiseerde dashboards in HTML5 combineren gedetailleerde inzichten met gebruiksgemak
• Het modulaire I / O-systeem biedt maximale schaalmogelijkheden om meettechniek en data-acquisitie, overdracht en analyse perfect aan uw specifieke omstandigheden aan te passen


Meer informatie: https://www.wago.com/nl/modulaire-dataverzameling/energiemanagement-componenten#edmmid