Web-Based training voor PROFIsafe

Profiteer nu van de laagdrempeligheid van de integratie van PROFIsafe. Volg de web-based training voor PROFIsafe, het profiel dat functionele veiligheid mogelijk maakt in combinatie met PROFIBUS en PROFINET.

De Web-based training introduceert gebruikers in de basisprincipes van deze veiligheids technologie, met behulp van voorbeelden raken de  gebruikers vertrouwd met de functionele principes van fail-safe apparaten. Na het volgen van deze training bent u bekent met de basis beginselen van PROFIsafe. Het trainingsprogramma is beschikbaar in het Engels en het Duits en is online hier te volgen.

Voor een verdiepingsslag zijn er workshops beschikbaar over PROFIsafe, de eerste PROFIsafe Certified Designer Training is in samenwerking met TÜV afgerond. Alle veertien deelnemers zijn succesvol geslaagd voor deze cursus. Omdat veiligheid van grootst belang is in alle industriële sectoren, is het training en opleiding van mensen die betrokken zijn bij PROFIsafe en het gebruik ervan verplicht.

Deze officiële training geeft daarom de meest actuele informatie over PROFIsafe en een compact overzicht over de belangrijkste normen en specificaties. Het certificaat is drie jaar geldig.