SICK als nieuw lid van PI Nederland

Sick

SICK onderschrijft het doel van de vereniging PI Nederland om de markt te informeren over de voordelen van oplossingen op basis van IO-Link technologie. Sensoren die zijn uitgerust met “smart sensor solutions” kunnen middels IO-link worden geïntegreerd in een automatiseringsnetwerk. Hierdoor wordt het mogelijk om gebruik te maken van innovatieve sensor functies die direct meerwaarde biedt aan de productiviteit en flexibiliteit van een systeem of machine. SICK wil hierin bijdragen als kennispartner en zodoende een actieve rol spelen in het collectief van Nederlandse aanbieders en gebruikers van producten, systemen en diensten voor gestandaardiseerde en open industriële netwerken.

Sensor Intelligence
Sensorspecialist SICK biedt voor elke applicatie een oplossing, sinds 1976 in Nederland actief. De medewerkers van SICK B.V. – een 100 % dochter van SICK AG – zijn professionals die de taal spreken van de branche waarin u werkzaam bent. Waar beweging gecontroleerd moet verlopen, industriële systemen productief moeten werken en schone oplossingen belangrijk zijn, daar komt de technologie, kennis en ervaring uitstekend tot haar recht. SICK is thuis in vele branches en industrieën: met intelligente sensoren en sensoroplossingen, complete applicaties en omvangrijke services dragen zij wereldwijd bij aan de optimalisatie van processen.

Nieuwe sensor toepassingen testen zonder stilstand in de productie
We zien steeds meer klanten nadenken over de mogelijkheden van industrie 4.0 en smart industry, wat mede mogelijk wordt gemaakt door smart sensor solutions & IO-Link. Met het oog op deze vooruitgang heeft het bedrijf het onlangs vernieuwde Test & Training Centrum in Bilthoven geïntroduceerd. Dit speciaal voor klanten die hun processen willen vernieuwen of uitbreiden met een nieuwe applicatie zonder de werkvloer als proeftuin te zien. Het Test & Training Centrum is ingericht voor het onder realistische omstandigheden testen van uiteenlopende applicaties met producten en permanent voorzien van een modulair (mini)transportsysteem.

Wij heten SICK welkom bij PI Nederland en gaan er gezamelijk wat moois van maken! Bezoek hier de website van SICK.