IO-Link Online Kennisweek

Ook in deze periode waarin fysieke events lastig zijn, staat de community van PI Nederland klaar om haar expertise over IO-Link met u te delen. In de week van 14 tot 18 september vindt de IO-Link online kennisweek plaats, vol interactieve webinars en live demonstraties. Gezamenlijk laten onze experts zien wat de mogelijkheden zijn van IO-Link en hoe deze toegepast kunnen worden in concrete situaties.

IO–Link is de eerste gestandaardiseerde IO-technologie wereldwijd (IEC 61131-9) voor communicatie met sensoren en actuatoren. De krachtige point–to-point communicatie is gebaseerd op de lang bestaande 3–draads sensor en actuator verbinding zonder bijkomende eisen aan het kabelmateriaal. Dus, IO–Link is geen veldbus maar de verdere ontwikkeling van de bestaande, beproefde en geteste aansluittechniek voor sensoren en actuatoren.

Een workshops waarin u uitgebreid inzicht in de IO-Link-technologie krijgt. Onze experts gebruiken voorbeelden om u te laten zien hoe gemakkelijk het is om de configuratie, PLC-integratie en het IO-Link apparaat te vervangen.

Programma:

Hier wordt hard aan gewerkt, maar zeker is dat er veel praktijkvoorbeelden worden behandeld in demonstraties van verschillende leden. Wanneer u zich aanmeld voor deze week krijgt u een aantal weken vooraf het totale programma, hier kunt u zelf een voor u op maat gemaakt programma samenstellen.

 Meld u hier direct aan.