Ben je klaar om jouw kennis en inzicht in de wereld van industriële communicatie naar een hoger niveau te tillen? Dan is de PROFIdag 2023 het event dat je niet mag missen! Op woensdag 8 november verwelkomen wij je graag weer bij De Basiliek in Veenendaal voor een dag vol inspiratie, informatie en netwerkmogelijkheden.

Ontdek de Laatste Trends en Ontwikkelingen

PROFIdag 2023 is dé gelegenheid om volledig op de hoogte te worden gebracht van de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link. Of je nu een ervaren professional bent of juist een nieuwkomer in de wereld van industriële communicatie, ons programma biedt een divers scala aan lezingen, workshops en praktijkvoorbeelden die je zullen informeren en inspireren.

Kennispartners op de Beursvloer

Op de beursvloer van PROFIdag 2023 staan onze kennispartners voor je klaar. Maak kennis met de experts op het gebied van industriële communicatie en netwerkprotocollen. Zij delen graag hun expertise, demonstreren innovatieve oplossingen en beantwoorden al jouw vragen. Dit is dé kans om met hen in gesprek te gaan en connecties te leggen.

Lege ruimte!