Je bekijkt nu HARTING D-Sub SMT – gebruiksvriendelijk, robuust en betrouwbaar
PR 302: HARTING D-Sub SMT – easy to use, rugged and reliable / HARTING D-Sub SMT – Einfach in der Anwendung, robust und zuverlässig

HARTING D-Sub SMT – gebruiksvriendelijk, robuust en betrouwbaar

Al vele jaren biedt de D-Sub (die volledig ook wel D-subminiatuur connector wordt genoemd) een vertrouwde oplossing voor bussignalen in industriële toepassingen. De D-sub is verkrijgbaar in meer aantallen polen, varianten, behuizingen, contacten en versies dan welke andere industriële connector ook. HARTING is al decennialang de toonaangevende leverancier van D-Sub-connectiviteit voor industriële omgevingen.

In de automatiseringsindustrie zijn D-sub de standaardconnectoren voor data-, signaal- en service/programmeerinterfaces. Met het uitgebreide productassortiment van HARTING kunnen alle in de industrie gangbare D-sub-interfaces, zoals voor veldbussen (PROFIBUS, CanOpen en DeviceNet), worden ingesteld, terwijl de connectoren ook verkrijgbaar zijn in optionele kunststof en metalen behuizingen met IP 20 en IP 65 / IP 67 bescherming.

HARTING heeft een complete serie rechthoekige D-Sub SMT connectoren aan haar assortiment toegevoegd. Deze serie stelt klanten in staat om zowel het reflow proces als de standaard vacuüm pick-and-place systemen te gebruiken. Het ontwerp is geoptimaliseerd met het oog op een betrouwbare verwerking en een lange levensduur.

HARTING biedt een hele reeks mannelijke en vrouwelijke SMT-connectoren van 9 tot 37 polig in haakse (standaard en laag profiel) en in rechte stijl. Naast performance level 3, 2 en 1 op aanvraag, zijn verschillende opties beschikbaar: achterste moeren of vaste vrouwelijke schroefaansluitingen in M3 en 4-40 UNC draad.