Je bekijkt nu Hygiënische doorstroommeting voor de voedingsmiddelenindustrie

Hygiënische doorstroommeting voor de voedingsmiddelenindustrie

Harderwijk, juni 2024 – Met de geavanceerde magnetisch-inductieve debietmeter SMF Foodmag biedt ifm een innovatieve oplossing voor de hygiënische doorstroommeting, speciaal ontworpen voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze innovatieve meter is de oplossing voor het meten van variabele doorstroomsnelheden van vloeistoffen zoals bier, melk en vruchtensap. Natuurlijk wordt aan de hoogste hygiënische standaarden van de levensmiddelenindustrie voldaan.

De SMF Foodmag is bestand tegen de zwaarste omstandigheden, inclusief chemische reinigingsprocessen, extreme temperatuurschommelingen en stoomreiniging bij 121°C. Het robuuste ontwerp is ook bestand tegen trillingen en schokken, zelfs in de nabijheid van een pomp in het proces. Dankzij de technologie zonder obstructies biedt de meter een uitzonderlijke nauwkeurigheid voor een breed scala aan vloeistoffen.

De SMF Foodmag meet meerdere parameters: debiet, totale hoeveelheid, temperatuur en geleidbaarheid. De versie met een display is beschikbaar. In het derde kwartaal van dit jaar is het de Foodmag ook zonder display leverbaar. De SMF Foodmag vereenvoudigt de installatie met één enkele aansluitkabel, wat leidt tot kostenbesparingen. De sensor is compatibel met gestandaardiseerde procesaansluitingen en communiceert via IO-Link, analoog signaal 4…20 mA of pulssignaal.
De SMF Foodmag garandeert veilige voedselproductieprocessen, waardoor consumenten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van hun dagelijkse voeding.

Contact:

ifm electronic b.v.
Deventerweg 1e
3843 GA Harderwijk
www.ifm.com/nl
+ (31) (0)341 – 438 438
info.nl@ifm.com