Je bekijkt nu Diagnostische tools die een revolutie teweeg zullen brengen in het onderhoud van industriële netwerken

Diagnostische tools die een revolutie teweeg zullen brengen in het onderhoud van industriële netwerken

Het voorkomen van ongeplande downtime en het vereenvoudigen van troubleshooten staat hoog in het vaandel bij iedereen die een industrieel netwerk onderhoudt. Procentec’s bijzondere lancering van meerdere diagnostische en monitoring tools kon dan ook rekenen op brede interesse en enthousiasme in de industriële automatiseringsmarkt. Deze kostenbesparende producten zijn ontwikkeld voor iedereen die werkt met PROFIBUS, PROFINET, EtherNet/IP en Industrial Ethernet.

De nieuwe releases omvatten: Atlas2, SNAP Analysis, Osiris Enterprise & EtherCAT diagnostiek.

Atlas2: Voorkom onvoorziene en kostbare downtime

Atlas2 is ontwikkeld voor de permanente monitoring van industriële netwerken met een enkele of gemengde architectuur. Deze diagnostisch tool, de tweede generatie van onze populaire Atlas-unit, tilt foutopsporing en -diagnose naar een veel hoger niveau. Of je nu gebruik maakt van PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT en/of PROFIBUS, de Atlas2 biedt een veel meer samenhangende en proactieve benadering voor machinebewaking en -onderhoud.

SNAP Analysis: Geautomatiseerde oscilloscoop en berichtenanalyse

SNAP Analysis is een zelflerende tool die diagnostische gegevens van PROFIBUS, die door ComBricks zijn verzameld, interpreteert en de meest waarschijnlijke oorzaak van een fout vaststelt. Een echte time-saver en een geweldig hulpmiddel voor preventief onderhoud. De analyse wordt in eenvoudige taal beschreven en voorzien van afbeeldingen, waardoor het niet nodig is om zelf ingewikkelde oscilloscoopbeelden en -berichten te interpreteren.


Osiris Enterprise: Een hoger niveau van overzicht

Dit nieuwe, externe platform combineert de gegevens van meerdere permanente monitoring-units van Atlas in één handig overzicht, zodat technici voor het eerst in staat zijn om hun gehele industriële ethernet-netwerk te monitoren, waar ook ter wereld. Dit is ideaal voor grote netwerken. En wil je nog een Atlas toevoegen aan het netwerk? Geen probleem! Osiris Enterprise neemt deze automatisch op in het overzicht.


EtherCAT netwerken monitoren en troubleshooten met Osiris

EtherCAT wint snel aan populariteit in vele industrieën en dat is niet geheel verrassend. EtherCat is de snelste industriële Ethernet-protocol, het synchroniseert zeer nauwkeurig, en de topologie kent geen beperkingen. Daarom beschikt onze Osiris software nu ook over een EtherCAT Master Diagnostics interface. Die verzamelt alle live data van het netwerk op één plaats, analyseert deze en vereenvoudigt netwerkmetingen voor de gebruiker.


Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan contact met Clement Jense, Senior Sales Engineer Benelux, via cjense@procentec.com of +31 (0)174 671 800 of bezoek de website van PROCENTEC.