Je bekijkt nu Toegang tot de Cloud verbeterd: WAGO I/O System Field nu compatible met MQTT

Toegang tot de Cloud verbeterd: WAGO I/O System Field nu compatible met MQTT

WAGO’s decentrale I/O-systeem, het WAGO I/O-SYSTEM Field, vergroot het toepassingsbereik met de integratie van MQTT, een communicatieprotocol dat directe verbindingen met de cloud mogelijk maakt.

Deze toevoeging opent nieuwe mogelijkheden voor het uitlezen en verwerken van apparaat- en meetgegevens, meetwaarden en diagnosegegevens in cloudapplicaties of Edge Devices.

Eenvoudige upgrade via gratis firmware update

De nieuwe MQTT-functie is beschikbaar via een gratis firmware-update, waardoor bestaande systemen eenvoudig upgrade kunnen worden. Via de WAGO-app I/O Field voor iOS of Android kunnen modules draadloos worden bediend via Bluetooth® Low Energy. Bovendien is de app uitgebreid met functionaliteiten voor het toewijzen en beheren van IP-adressen, wat de draadloze inbedrijfstelling op locatie vereenvoudigt.

Uitgebreide markttoegang dankzij naleving van strenge normen

Naast de ondersteuning van MQTT en de uitbreiding van de app-functionaliteiten, voldoen de modules van het I/O-SYSTEM Field aan strenge normen, waaronder beschermingsklasse IP67 en Enclosure Type 12&13 (UL 50), waardoor ze geschikt zijn voor diverse markten. De toolset van het systeem wordt verder versterkt door de IO-Link configurator van WAGO, waarmee IO-Link Masters geconfigureerd kunnen worden en IO-Link Devices onafhankelijk van de fabrikant kunnen worden bediend.

Met deze laatste ontwikkelingen biedt WAGO I/O-SYSTEM Field nu nog meer mogelijkheden voor connectiviteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Lees meer op: https://www.wago.com/nl/field