Je bekijkt nu ’s Werelds kleinste industriële managed switch: De PROmesh B8 Compact van Indu-Sol

’s Werelds kleinste industriële managed switch: De PROmesh B8 Compact van Indu-Sol

Indu-Sol introduceert de PROmesh B8 Compact, ’s werelds kleinste industriële managed switch. Met de komst van deze switch voldoet Indu-Sol aan de vraag uit de markt voor een profinet switch die geschikt is voor zeer kleine ruimtes. De PROmesh B8 Compact is aanzienlijk kleiner dan de gebruikelijke industriële 8 port switches, maar heeft dezelfde technische capaciteiten en prestaties als zijn grote broer PROmesh B8. De PROmesh B8 Compact is geschikt voor kleine stationaire robot systemen, automated guided vehicles (AGV’s) of lokale logistieke systemen.

Formaat en prestaties

De PROmesh B8 compact is een volledige managed switch. De afmetingen van de switch zijn 50 mm x 60 mm x 100 mm (LxBxH) en het gewicht is 350 gram. De PROmesh B8 Compact heeft 8 RJ45 Ports en memory card slot met geheugenkaart, die allen goed bereikbaar zijn. De switch heeft een geheugen van 2Mbit, een backplan capaciteit van 6,3 Gbit/s en een doorvoersnelheid van 1,6 Mpps.

Bouwplaat PROmesh B8 Compact

Wilt u zelf ervaren hoe klein de PROmesh B8 Compact is? Vraag dan nu geheel vrijblijvend de 1:1 bouwplaat aan bij Prokorment. Knip hem uit, vouw hem in elkaar en u kunt ervaren hoe klein de PROmesh B8 Compact in het echt is!