Je bekijkt nu Snelle HF lees-/schrijfkop met S2 systeemredundantie

Snelle HF lees-/schrijfkop met S2 systeemredundantie

18/23 – De robuuste multiprotocol Ethernet lees- en schrijfkop van Turck start op in minder dan 500 ms en werkt bij temperaturen van -40 tot +70 °C

De nieuwe HF lees/schrijfkop van Turck met een geïntegreerde multiprotocol Ethernet interface voegt een efficiënte oplossing met unieke eigenschappen op het gebied van opstarttijd, communicatie en veiligheid toe aan het bestaande RFID portfolio.

Met een opstarttijd van minder dan 500 milliseconden is de TNSLR-Q130-EN ideaal voor zeer dynamische toepassingen zoals gereedschapswissels waarbij elke seconde telt. Dankzij de multiprotocol interface communiceert het apparaat automatisch in Profinet, Ethernet/IP of Modbus TCP-netwerken. De geïntegreerde S2 systeemredundantie maakt ook redundante communicatie mogelijk tussen twee controllers in een Profinet netwerk, wat een aanzienlijk veiligheidsvoordeel oplevert. Een ander voordeel is het uitgebreide temperatuurbereik van -40 tot +70 °C, waardoor het apparaat ook geschikt is voor gebruik in de koudeketenlogistiek – ook uniek op de markt.

Met zijn compacte afmetingen en een groot bereik kan de HF lees-/schrijfkop van Turck perfect worden geïntegreerd in fabrieks- en machineconcepten. De TNSLR RFID-functionaliteit en multiprotocol Ethernet-interface zijn gecombineerd met QuickConnect-mogelijkheden in één apparaat, waardoor de benodigde inspanning voor installatie en bedrading aanzienlijk wordt verminderd. Dit biedt gebruikers in verschillende sectoren een efficiënte en flexibele oplossing voor hun lees- en schrijfbehoeften – te beginnen bij seriemachinebouw, transport en handling, tot productielijnen en materiaalverwerking, tot vaste en autonome mobiele robotica (AMR).