Je bekijkt nu RJ Industrial® MultiFeature vereenvoudigt de toegang tot het IIoT

RJ Industrial® MultiFeature vereenvoudigt de toegang tot het IIoT

HARTING brengt wil de juiste infrastructuur voor de weg naar IIoT onder de aandacht brengen. Een oplossing hiervoor is de RJ Industrial® MultiFeature, een aanzienlijk verbeterde versie van de klassieke RJ45 wat betreft handling.

Dankzij een robuuste metalen behuizing en geïntegreerde messen die de strengen tijdens de montage automatisch tot de juiste lengte inkorten, wordt de hantering sterk vereenvoudigd. Door de kortere montagetijd wordt kostbare tijd bespaard bij de installatie van het systeem. De meest gebruikte data-interface is daarom verder geoptimaliseerd voor gebruik in industriële omgevingen.

Gericht op ontwerpers van geminiaturiseerde apparaten toont HARTING alle innovaties en portfolio-uitbreidingen rondom de ruimtebesparende ix Industrial® Ethernet interface. De interface is 70% kleiner, biedt Gbit Ethernet met een compactere footprint en verhoogt tegelijkertijd de stabiliteit. Gestandaardiseerd in IEC 61076-3-124, vertegenwoordigt ix Industrial® de toekomstige standaard voor 8-draads Gbit Ethernet in automatiseringsscenario’s. Het portfolio van diverse contactdozen, connectoren en speciale insteekbehuizingen is geschikt voor vrijwel elke toepassing en is nu ideaal gepositioneerd voor de HANNOVER MESSE.

Verdere information:
www.HARTING.com/DE/en-gb/news/press-release

Over HARTING:

De HARTING Technology Group is een van ‘s werelds toonaangevende aanbieders van industriële verbindingstechnologie voor de drie levensaders “Data”, “Signal “en “Power “en beschikt over 14 productievestigingen en 44 verkoopmaatschappijen. Bovendien produceert het bedrijf ook kassasystemen voor de detailhandel, elektromagnetische actuatoren voor automotive en industrieel seriegebruik, oplaadapparatuur voor elektrische voertuigen, evenals hardware en software voor klanten en toepassingen in automatiseringstechnologie, mechanische en installatietechniek, robotica en transporttechniek. In het boekjaar 2019/20 genereerden zo’n 5.500 medewerkers een omzet van 759 miljoen euro.