Warning: file_get_contents(http://s3.amazonaws.com/browscap/autoload.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /srv/psa05/profibus.nl/httpdocs/profi/wp-content/plugins/wp-slimstat/browscap/browser.php on line 73 M2M netwerk analyzer | PROFIBUS – PROFINET – IO-Link

M2M netwerk analyzer

ABB introduceert de nieuwe M2M netwerk analyzer, dankzij de geavanceerde functies is de M2M de perfecte oplossing voor het effectief meten van de belangrijkste eenfase-of driefasige elektrische parameters.

Gemonteerd in laag-en middenspanningspanelen maakt de M2M de meting en analyse real time van elektrische parameters terwijl het verbruik van het systeem onder controle blijft. Ook wordt de kwaliteit van de energie geverifieerd dankzij THD meting. Behalve optimaliseren van het verbruik helpt real-time meting om zowel het milieu en de financiële gevolgen te beheersen. Alle informatie die door de analyzer verzameld wordt kan via PROFIBUS of door andere meest gebruikte communicatieprotocollen worden overgebracht naar externe locaties. Interactie met controle- en beheersystemen is mogelijk via verschillende ingangen en uitgangen welke zijn te programmeren.