Je bekijkt nu Function Block Factory, de open oplossing voor het creëren van IO-Link-functieblokken

Function Block Factory, de open oplossing voor het creëren van IO-Link-functieblokken

Wilt u sensoren met IO-Link in PLC-besturingen integreren? Toegang krijgen tot alle parameters en diagnostische informatie verzamelen? Dan staat u doorgaans voor een ingewikkelde programmeertaak.
SICK maakt het makkelijk met de Function Block Factory (FBF). Met deze online service creëert u functieblokken in een oogwenk  en ook nog eens afgestemd op uw project.

Open voor alle IO-Link-componenten
Als gebruiker van FBF kunt u uw eigen functieblokbibliotheken aanmaken – met individuele parameters en functionaliteiten, alsmede met namen en aanduidingen die voor zichzelf spreken
Wel zo prettig: de FBF werkt op basis van online gepubliceerde IODD-bestanden dus merkonafhankelijk. U heeft dus één oplossing voor al uw IO-link sensoren, ongeacht merk!

Sneller in bedrijf
De web-based service levert niet alleen functieblokken, maar ook datastructuren die ervoor zorgen dat parametervariabelen zonder inspanning kunnen worden gedefinieerd. Bovendien zorgt de FBF ervoor dat het tijdrovende zoeken naar parameters, indexen en gegevensformaten tot het verleden behoort.

Ieder functieblok wordt aangeleverd met documentatie voor uw projectadministratie en voorbeelden van toepassing. Dit scheelt niet alleen veel ontwikkeltijd en programmeerinspanningen, maar zorgt er ook voor dat fouten worden vermeden. Zo verloopt de inbedrijfstelling voortaan stukken sneller.

Dit maakt de Function Block Factory zo uniek

  • Gebruiksvriendelijke web-based service voor het eenvoudig integreren van IO-Link-apparaten in besturingen
  • Voor elk functieblok uniforme documentatie voor uw projectadministratie en voorbeelden voor toepassing
  • Met slimme user guidance-functie die de handmatige zoektocht naar gegevens, de complexiteit en het risico op fouten tot een minimum beperkt.
  • Speciale IO-Link-kennis is niet nodig.

Meer weten over de Function Block Factory?

  • Kijk ook voor een demo of meer details op onze website of neem contact met mij op.