Je bekijkt nu Nieuwe “WALL IE Compact” brengt Compacte en Veilige Oplossing voor Eenvoudige Machineconnectiviteit

Nieuwe “WALL IE Compact” brengt Compacte en Veilige Oplossing voor Eenvoudige Machineconnectiviteit

Helmholz Benelux, een vooraanstaande speler in industriële netwerkoplossingen, kondigt met trots de introductie aan van de nieuwe variant van hun populaire industriële NAT-Gateway, de “WALL IE Compact”. Deze compacte en veilige oplossing is ontworpen om de connectiviteit van machines te verbeteren en biedt transparantie in de productieprocessen voor een grotere operationele efficiëntie.

Het integreren van productiemachines in fabrieksnetwerken is een langgekoesterde wens, maar wordt vaak belemmerd door compatibiliteitsproblemen met bestaande systemen en beveiligingsconcepten.

De “WALL IE Compact” van Helmholz is een eenvoudig te configureren gateway die een permanente verbinding tot stand brengt tussen de machine en het productienetwerk. Dankzij de NAT-modus kunnen machines transparant worden geïntegreerd in het fabrieksnetwerk zonder de IP-adressen van de machine te hoeven wijzigen. De NAT-modus maakt adresvertaling mogelijk en maakt gebruik van firewallregels en pakketfilters om de toegang tot het achterliggende automatiseringsnetwerk te registreren.

De “WALL IE Compact” is hiermee ook direct een oplossing (Conduit) voor de communicatie met nieuwe netwerksegmenten (zone), waardoor veilige communicatie conform de IEC 62443-beveiligingsnorm wordt bereikt.

Met ondersteuning voor overdrachtssnelheden tot 1000 MBit/s voor zowel het fabrieksnetwerk als de machinecommunicatie, kunnen machines en apparatuur met videocamera’s of IPC’s nu efficiënter worden aangesloten op het fabrieksnetwerk. Back-ups en de overdracht van grote gegevens verlopen soepeler en efficiënter.

De moderne webinterface is slank en gebruiksvriendelijk. Helmholz heeft bewust gekozen voor een minimale softwarefootprint, wat zorgt voor extra beveiliging en een soepele gebruikerservaring.

Enkele belangrijke kenmerken van de “WALL IE Compact” zijn onder andere:

  • Toegangsbeperking via pakketfilters: IPv4-adressen, protocollen (TCP/UDP/ICMP), poorten, MAC-adressen
  • Vermindering van netwerkbelasting door broadcast- en multicastfiltering
  • DHCP-server (LAN) / DHCP-client (WAN)
  • Gigabit-netwerkpoorten

Helmholz Benelux blijft zich inzetten voor innovatie in industriële netwerkoplossingen en biedt met de “WALL IE Compact” een krachtige, compacte en veilige oplossing voor het verbeteren van de machineconnectiviteit in de productieomgevingen.

 

Voor meer informatie over de “WALL IE Compact” en andere producten van Helmholz Benelux kunt u terecht op www.helmholz-benelux.eu.