Je bekijkt nu <a href="https://profibus.nl/performance-in-a-new-combination-the-u1rt-ultrasonic-distance-sensors/">Performance in a New Combination: The U1RT Ultrasonic Distance Sensors – PROFIBUS – PROFINET – IO-Link – Omlox</a>

Performance in a New Combination: The U1RT Ultrasonic Distance Sensors – PROFIBUS – PROFINET – IO-Link – Omlox

Weber, 02/02/2023

PROFINET is de open, fabrikantonafhankelijke industriële Ethernet-standaard voor productie- en procesautomatisering. Dankzij de schaalbare communicatie biedt het optimale prestaties en flexibiliteit en voldoet het aan alle eisen voor het gebruik van Ethernet in industriële automatisering. De PROFINET-standaard (IEC 61158/IEC 61784) maakt ook een uitgebreide implementatie van het communicatieprotocol in veldapparatuur mogelijk.

Om fabrikanten te ondersteunen bij het ontwikkelen van PROFINET-apparaten, biedt PI (PROFIBUS & PROFINET Internationaal) dit jaar opnieuw opleidingsmogelijkheden voor PROFINET aan in de vorm van workshops en webinars.

Een Engelstalig PROFINET-technologiewebinar op 28 februari 2023 trapt de serie af. Om iedereen die geïnteresseerd is in staat te stellen deel te nemen, ongeacht hun respectievelijke tijdzone, worden die dag twee sessies met dezelfde inhoud op verschillende tijdstippen gehouden.

Het webinar vertelt welke functies door PROFINET worden aangeboden en hoe deze door de fabrikant van het apparaat kunnen worden geïmplementeerd. Verschillende ervaringen van gebruikers en ontwikkelaars worden hier behandeld.

Enkele toonaangevende technologiebedrijven zullen ook hun ontwikkelingsondersteuning presenteren en praktische tips geven over implementatie en certificeringstests.

De presentaties van het webinar zijn niet alleen gericht op de ontwikkelaars van PROFINET-apparaten, maar ook voor algemeen geïnteresseerden – specifiek fabrikanten, leveranciers en productmanagers die kunnen profiteren van een dieper inzicht in PROFINET-technologie en de schat aan ervaring van individuele bedrijven en ontwikkelaars.

Deelname aan het webinar is gratis. Aanvullende informatie over het GoTo-webinar op 28 februari 2023, registratie voor het evenement en het programma is te vinden op: https://www.profibus.com/pi-international-profinet-technology-webinar-february-2023