Je bekijkt nu PROCENTEC® pakt uit met Superheldenervaring op Hannover Messe 2022<br>

PROCENTEC® pakt uit met Superheldenervaring op Hannover Messe 2022

Engineers en technici in staat stellen hun industriële netwerken te onderhouden, dat is waar het bij Procentec om draait. Bezoekers aan de Hannover Messe 2022 zullen dan ook verheugd zijn te vernemen dat Procentec aanwezig zal zijn op de grootste mondiale beurs voor industriële technologie. De ontwikkelaar zal ons innovatieve manieren tonen om de gezondheid van onze industriële communicatieprotocollen te verbeteren. Ook zal het bedrijf haar nieuwe huisstijl onthullen en dat belooft een spectaculaire aangelegenheid te worden.

“Dit is het eerste event waar we onze nieuwe bedrijfsidentiteit aan het publiek zullen presenteren,” vertelt Jonathan Machin (Global Sales Manager). “Onze vernieuwde Corporate Identity weerspiegelt onze unieke capaciteiten en onverschrokken houding, en het onderscheidt ons echt. We kunnen niet wachten om het te laten zien.”

Aanvankelijk was de showcase gepland voor SPS Neurenberg afgelopen november, maar de last-minute annulering vanwege de COVID ontwikkelingen heeft Procentec ertoe geleid zich destijds volledig te richten op haar Virtuele Productlancering. Met duizenden digitale bezoekers vanuit heel de wereld, was het een groot succes te noemen. Machin kijkt er echter ook naar uit om klanten weer persoonlijk te ontmoeten:

“De laatste jaren zijn de behoeften van onze klanten veranderd. De vraag naar remote toegang tot industriële netwerken is echt aan het toenemen. We willen ze laten zien dat we al die tijd naar ze hebben geluisterd. En de leukste manier om dat te doen is face-to-face.”

Wat zal Procentec dit jaar op haar stand laten zien? Het is nog iets te vroeg om alle pronkstukken te onthullen, maar men heeft ons verzekerd dat gebruikers van Veldbus- en Ethernet-netwerken serieus onder de indruk zullen zijn.

Naast de grote productlancering zal Procentec verschillende nieuwe Osiris-functionaliteiten demonstreren, die het leven van technici gegarandeerd eenvoudiger zullen maken als het gaat om het onderhouden van industriële communicatieprotocollen.

En last but not least, de introductie van de nieuwe huisstijl, die naar verluidt gedurfd, uitdagend en fantasierijk is, net als het bedrijf zelf.

“Verwacht een superheldenavontuur als je naar onze stand komt”, zegt Machin glimlachend. “Je wordt uitgenodigd om uit je engineering-modus te stappen en een totaal andere beleving op te doen.”

Benieuwd naar de nieuwste oplossingen om downtime te voorkomen, maar kun je niet naar Hannover komen? Schrijf je hier dan in voor het gratis online event van Procentec, dat plaatsvindt van 30 mei tot 02 juni: https://releases.procentec.com/

Linda Lambertina, Marketing Manager, kan gecontacteerd worden op llambertina@procentec.com     voor meer informatie.

Noot voor de redactie:

Procentec is marktleider in diagnose- en monitoringoplossingen voor de industriële automatiseringsmarkt. Het ontwikkelt en produceert automatiseringsproducten voor PROFIBUS, PROFINET, EtherNet/IP en EtherCAT. Enkele van haar producten zijn de meest erkende oplossingen op de markt van vandaag, waaronder ProfiTrace, ProfiHub, ComBricks, Osiris, Mercury en SNAP.

Procentec is ook een gecertificeerd PROFIBUS en PROFINET Competence- en Opleidingscentrum. De Procentec Academy heeft duizenden engineers gecertificeerd om hun PROFINET en PROFIBUS netwerken te implementeren en te onderhouden volgens de hoogst beschikbare normen. Daarnaast assisteren onze ervaren consultants bij projecten over de hele wereld, met advies over netwerkarchitectuur, engineering, training en inbedrijfstelling.