Je bekijkt nu IP67 POWER Supply UNITS met IO-LINK voor installatie in het veld

IP67 POWER Supply UNITS met IO-LINK voor installatie in het veld

02/22 – De compacte PSU67 power supply units van Turck zorgen voor energie-efficiënte, decentrale stroomvoorziening in modulaire systemen bij omgevingstemperaturen van -25 tot +70 °C

Turck breidt zijn portfolio van flexibele power supply units voor 1- en 3-fasetoepassingen in de modulaire machinebouw uit met compacte voedingseenheden met beschermingsgraad tot IP67. De robuuste PSU67 power supply units werken bij temperaturen van -25 tot +70 °C en kunnen zonder beschermende maatregelen direct aan de machine worden geïnstalleerd. Dit maakt het mogelijk om schakelkasten of schakelkasten volledig achterwege te laten. De PSU67 power supply units zijn verkrijgbaar met 15, 20 of 25 A en met M12, 7/8″ of HAN-Q4 aansluitklemmen.

 

 
De decentrale power supply units leveren 24 tot 28 VDC direct in het veld zonder verlies en bieden een hoge uitvalveiligheid dankzij de elektronische nullast-, overbelastings- en kortsluitingsbeveiliging. Het hoge rendement van meer dan 95% zorgt voor een optimale energiebalans. De uitgangsspanning kan direct op het apparaat worden geconfigureerd via een LED-interface of op afstand via IO-Link. 

De slimme IO-Link interface maakt het mogelijk om te communiceren met de voedingseenheden en biedt de gegevenstransparantie die nodig is voor Industrie 4.0 toepassingen, zoals voorspellend onderhoud of conditiebewaking. De end-to-end transmissie van proces-, verbruiks-, event- en diagnosegegevens tot in de cloud maakt continue monitoring en optimalisatie op de achtergrond mogelijk. De vastgelegde gegevens zorgen voor een verhoogde beschikbaarheid van het systeem en helpen de energie-efficiëntie van de toepassing te verbeteren.

www.TURCK.nl