Je bekijkt nu Workshop Industrial Network Communication

Workshop Industrial Network Communication

De functie van netwerkcommunicatie in industriële automatiseringssystemen is de laatste decennia veranderd van een ondergeschikte functie naar een sleutelfunctie. Beschikbaarheid, schaalbaarheid, kostenbesparing enz. spelen een steeds belangrijkere rol. Door deze veranderingen is de industriële automatisering steeds meer afhankelijk geworden van het netwerk.

Daar komt bij dat de communicatie in industriële automatiseringssystemen steeds meer open is. Deze openheid betekent een hoger risico op een cyberaanval en daardoor ontstaat er een grotere behoefte aan cyberbeveiliging.

Daarom heeft Phoenix Contact Academy een Workshop Industrial Network Communication ontwikkeld. Deze praktische opleiding is bestemd voor ingenieurs en technici die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp en het onderhoud van industriële netwerkcommunicatiesystemen.

Phoenix Contact Academy sluit aan op de toekomst.

Meer informatie: https://www.phoenixcontactacademy.nl/programma/workshop-industrial-network-communication/?utm_source=FHI&utm_medium=nieuwsbrief&utm_content=industriële_automatisering&utm_campaign=wor_INC